Agipo

Agipo

Bloggen Agipo

Bloggen er om vores hunde og de oplevelser vi har med dem, se også vores hjemmeside

www.agipo.dk

Pinsestævne i Ribe

NyhederPosted by Susanne Prier Mon, June 13, 2011 21:24:36

I denne her weekend har jeg været til Pinsestævne i Ribe. Ribehundevenner er bare gode til at holde stævner. Alt fungere rigtigt godt.

Lørdag var den sidste landsholdudtagelse stævne og sidst på dagen fik vi besked om hvem der skulle møde til landsholdsamlingen om 14 dage. Både Unique og Dweet er gået videre.

Om søndagen blev min super dejlige Dweet spring champion.

Dweet med champion og cert. præmie

Jeg havde egentlig besluttet at jeg ville køre hjem søndag aften, da jeg stadig ikke var blevet frisk og hostede en del, men da jeg var udtaget med alle mine 3 drenge til finalen om mandagen, hvor man kunne vinde et gavekort på 2000,- til foder, ja så var jeg sikker på at jeg godt lige kunne klare en dag mere.

I finalen om mandagen var det først Dweet jeg skulle løbe med, men han blev desværre disket, lidt ærgeligt da han havde rigitge gode chancer for at vinde. Spirit var den næste jeg skulle løbe med, han tyvstartede... hvilket ikke er noget han ellers gør, men han synes den der finale stemning var rigtig sjov så han havde lidt af en fest med et par fejl. Anden sidst skulle Unique løbe og der lykkedes det mig at løbe et rigtig godt fejlfrit løb og vi vandt :-)

Unique med finale præmien: gavekort på 2000,- til foder.

Til sidst er der lige et billede af weekendens høst.

Unique, Dweet og Spirit


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.